front_bilde

Om meg.

Jeg er fra Tønsberg, heter Jan-Erik Lepsøe og bor nå på Nøtterøy . Ble kalt Jankie i ungdommen og det var naturlig å ta det navnet som sangartist.
Fikk tidlig interesse for sang og musikk. Begynte i guttekor i 12 års alderen. Spilte Trompet i guttemusikken og tok trekkspillundervisning. Disse instrumenter er for lengst lagt til side, men har holdt fast ved gitaren som jeg bare trakterer til en viss grad, bruker den særlig når jeg lager egne låter. Det har blitt ganske mange av dem etter hvert med både Engelske og Norske tekster. (Se diskografi/musikk)

Begynte å opptre i 15 årsaldren etter og ha vunnet en talent konkuranse. Var på chatnoir og Rondo i Oslo og ellers mye i hjemfylket. Sammen med min bror Freddy ble det mange opptredener. Freddy ble en liten barnestjerne med både tv opptredner og plateinnspillinger, og spilte sammen med Jahn Teigen i The Enimies

Det ble mye «nesten» den gang på 60 og 70 tallet. Nesten platekontrakt, nesten Tv opptreden (også i Sverige). Etterhvert kom utdannelse og yrkeskarriere i fokus og sangen ble lagt på hylla en stund.

Jeg gjorde en prøveinnspilling hos Arne Bendiksen, og da nær-radione kom ble sangene spilt mye. Har nå 10 produksjoner bak meg og på de 5 seneste utgivelsene har jeg fokusert på den tradisjonelle country musikken, som har fått en veldig god mottagelse. En musikkanmelder ga den terningkast 6. (se utgivelser)

Utdannet Vernepleier og arbeidet noen år som leder og etter hvert som terapeut i Psykiatrien. Nå er det bare sang for alle penga

Denne siden har hatt webcounterwebsite  Klikk